matara white2

STM Tukee90 neg

Hyvinvointia musiikista -musiikkiterapiaryhmä

Hyvinvointia musiikista -musiikkiterapiaryhmä

Haluaisitko tulla mukaan etsimään ja löytämään hyvinvointia arkeesi musiikin avulla? Ilmoittaudu pe 8.9. mennessä mukaan musiikkiterapiaryhmään, joka kokoontuu Mataralla maanantaisin klo 10–11 yhteensä 14 kertaa aikavälillä 11.9.–18.12.(poissulkien viikko 42).

Ryhmässä tehdään muun muassa erilaisia musiikin kuunteluun pohjaavia harjoituksia ja pysähdytään tarkastelemaan musiikin vaikutuksia omaan hyvinvointiin. Tavoitteita ryhmään tullessa voivat olla esimerkiksi omien voimavarojen ja vahvuuksien löytäminen sekä oman toimintakyvyn ylläpitäminen. Olet lämpimästi tervetullut mukaan juuri sellaisena, kuin olet. Aiempaa musiikillista osaamista tai harrastuneisuutta ei tarvita. Osallistuminen on maksutonta.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot osoitteesta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Mukaan mahtuu 3–5 osallistujaa. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ryhmän ohjaajana toimii Roiha Instituutin musiikkiterapeuttiopiskelija Tiia-Liina Raittila.