matara white2

STM Tukee90 neg

Vuoden väririkkain aika on saapunut ja raikas syystuuli vie askeleet jälleen Mataran Markkinoille!

Tapahtumassa on tarjolla upeita ja monipuolisia kojuja. Tapahtumassa on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kuulemaan Tähtitiede harrastuksena luentoa. Lisäksi tapahtumassa pääsee tutustumaan Mataran säännölliseen toimintaan, sillä pelaamme bingoa, tehdään käsillä vanhasta uutta ekotuunauspajassa ja lopuksi myös pidetään leikkimielinen visailu. 
Mataran Markkinoilla on luvassa myös taidetta KäytäväGalleriassa sekä Glorian ja Mataran aulaan saadaan Kansallismuseon kanssa yhteistyössä Baytuna Kotimme pop up-näyttely. Pääset myös kokeilemaan kiehtovaa Nuolenpääkirjoitusta Glorian tilassa.

Facebook: Mataran Markkinat 2022

Zoom linkki luentoon: Tähtitiede harrastuksena

Tervetuloa kokemaan tämän vuoden syystunnelmallinen ja yhteisöllinen Mataran Markkinat tapahtuma!

Mataran Markkinat la 1.10.2022 klo 17-22, Kansalaistoiminnankeskus Mataran alueella Tourulassa (Matarankatu 6) 

Etsiikö yhdistyksesi toimistohuonetta/toimitiloja? Haluatteko saada toimistohuoneen lisäksi työyhteisön ja muita omaa toimintaa helpottavia palveluita mm. siivouksen. Matarassa on suuri joukko yhteistyökumppaneita ja sen myötä talo on täynnä asiantuntijoita tekemään kanssanne yhteistyötä. Matarasta on vapautumassa lokakuun puolivälissä toimistohuoneita (sovitellen myös aiemmin).

Tarjolla olevat toimistohuoneet:

13 m²  toimistohuone, jossa on keittiönurkkaus

10,5 m²  toimistohuone

Kansalaistoiminnankeskus Matara on tiloja, toimintaa ja tapahtumia tarjoava keskus aivan Jyväskylän keskustan kupeessa Tourulassa. Kävellen Jyväskylän kävelykadulta olet Matarassa 10 minuutissa ja myös linja-autopysäkki löytyy aivan Mataran kupeesta.

Lisätietoja toimistohuoneista, kumppanuussopimuksesta, Mataran hyödyistä toimijoille tai muusta Mataran toiminnasta voi tiedustella kansalaistoiminnan johtajalta Sari Naappi, 040 777 9582 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Apua Ukrainaan Jkl:n toiminta siirtyy pois Mataralta tämän viikon aikana (keskiviikko 31.8. – sunnuntai 4.9.)

Lisätietoa asiasta: Emmili Kananen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / p. 045 7870 0509

Syksy lähestyy ja sen myötä myös Mataran Markkinat!

Mataran Markkinat on kaikille avoin, syysillan tunnelmallinen markkinatapahtuma. Mukana monipuolisesti myyntikojuja, ruokaa ja toiminnan esittelyjä.

Tapahtuma järjestetään Matarankatu 4 ja 6 piha-alueella sekä Kansalaistoiminnankeskus Mataran 1. kerroksessa lauantaina 1.10.2022 klo 17-22.

Myyntipaikkoja vielä varattavissa tapahtumaan oheisella lomakkeella:

https://forms.gle/x2LBFHGccTyNMrRQ8

 

Lisätietoja sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tervetuloa mukaan Mataran Markkinoille 2022! 😊

 

Mataran Markkinat järjestetään la 1.10.2022 klo 17–22. Aiempien vuosien tapaan, tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tulla myymään erilaisia tuotteita, esittelemään omaa järjestöä/hanketta/yritystä tai myymään maittavia ruokia. Toivomme mukaan mahdollisimman monipuolisesti erilaisia kojuja.

Basaari pystytetään Matarankatu 4 ja 6 pysäköintialueelle, joten kulutussähkön saa autonlämmitystolpasta, joka osoitetaan myyntipaikan vierestä. Huomioithan tämän suunnitellessasi valoja ja toimintaa kojulle.

Hinnat:

 2 m x 2 m = 30 €

 3 m x 3 m = 45 €

Voit varata myyntipaikan oheisella lomakkeella:

https://forms.gle/x2LBFHGccTyNMrRQ8 

Ilmoittautuminen on sitova ja toivomme myyjien olevan paikalla koko tapahtuman ajan ( 5 tuntia ). Saat ohjeet myyntipaikan vuokran maksuun sekä lisätietoja käytännönjärjestelyistä antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

 

Huom! Valitettavasti emme voi hyvittää myyntipaikkamaksuja 15.9.2022 peruutusten jälkeen.

Lisätietoja sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tervetuloa mukaan Mataran Markkinoille 2022! 😊

Kansalaistoiminnankeskus Matara sekä aulapalvelut sulkevat ovet perjantaina 1.7.2022 klo 15 ja olemme kiinni koko heinäkuun ajan.

Lastipyörälainaamo on toiminnassa heinäkuussa normaalisti. Pyörien varaukset, haut ja palautukset JAPA ry toimisto p. 045 320 6540 tai e-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pyörien varauksiin ja tiedusteluihin toimisto avoinna pääsääntöisesti ma-pe klo 9-15 (pyörien palautus maanantaisin klo 8 - 12 ja pyörien haku klo 14 - 16.30)

 

Matara ja aulapalvelut maanantai 1.8.2022 alkaen avoinna jälleen normaalisti ma-to klo 8-18 ja pe klo 8-17

Aurinkoisen mukavaa ja virkistävää kesän aikaa kaikille!

 

 

 

 

 

Mataran Markkinat järjestetään lauantaina 1.10.2022. klo 17–22. Aiempien vuosien tapaan, tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tulla myymään erilaisia tuotteita, esittelemään omaa järjestöä/hanketta/yritystä tai myymään maittavia ruokia. Toivomme mukaan mahdollisimman monipuolisesti erilaisia kojuja. 

Basaari pystytetään Matarankatu 4 ja 6 pysäköintialueelle, joten kulutussähkön saa autonlämmitystolpasta, joka osoitetaan myyntipaikan vierestä. Huomioithan tämän suunnitellessasi valoja ja toimintaa kojulle.

Hinnat:

 2 m x 2 m = 30 €

 3 m x 3 m = 45 €

Voit varata myyntipaikan oheisella lomakkeella:

https://forms.gle/x2LBFHGccTyNMrRQ8  

Ilmoittautuminen on sitova ja toivomme myyjien olevan paikalla koko tapahtuman ajan ( 5 tuntia ). Saat ohjeet myyntipaikan vuokran maksuun sekä lisätietoja käytännönjärjestelyistä antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Huom! Valitettavasti emme voi hyvittää myyntipaikkamaksuja 15.9.2022 peruutusten jälkeen.

Lisätietoja sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tervetuloa mukaan Mataran Markkinoille 2022! 😊

Apua Ukrainaan Jkl kerää lahjoituksia osoitteessa Matarankatu 6, käynti B ovelta. Kun saavut paikalle, soita ovikelloa, tulemme avaamaan oven. Tässä voi kestää hetki, kun tulemme kolmannesta kerroksesta, joten pyydämme kärsivällisyyttä. Tilassa on myös tarjolla vaatetta ja kodintarvikkeita ukrainalaisille. Tiloissa ei ole tarjolla elintarvikkeita.

Lahjoituksia voi hakea myös seuraavista paikoista: Cafe Agape, osoite Yliopistonkatu 15, Agape on avoinna ma-pe klo 10-14

Lahjoituksia voit tuoda ja hakea vain aukioloaikojen mukaisesti, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16.30-19. 

Lahjoituksia ei saa jättää ovien taakse, eikä A-oven aulapalveluun. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Otamme vastaan vain seuraavan listan mukaisia tuotteita:

- radioita: broadband (moniaaltoaluevastaanottimet) ja narrow range (käsiradiopuhelimet)

- dronet: live kuva, lentoaika vähintään 20min.

- lämpötähtäimet

- generaattorit (aggregaatit)

- kiikarit

- maastokuviodut vaatteet (kaikki koot)

- taistelukäyttöön soveltuvat kengät (kaikki koot; maiharit, vaelluskengät, saappaat)

- polvisuojat

- body-armor -varusteet: luotisuojaliit, -levyt, sirpalesuojaliivit ja -vaatteet, luotisuojalevyjen peitteet

- ballistiset suojalasit (salibandy suojalasit, miesten koko)

- kypärät: teräs ja komposiitti

- taisteluvyöt ja taisteluvyöjärjestelmät

- lipastaskut ja lipaslaukut

- naamioverkot ja muut naamiointitarvikkeet

- lämpökerrasto, miesten koot

- MRE-ruoat (The Meal Ready to Eat -ruokia) eli "hetivalmiit" -ruoat: "sissimuona", pakastekuivatut ym. pussiruoat

- päiväreppu, rinta- ja vyötäröremmillä, ilman heijastimia

- CAT ja SWAT kiristyssiteet

- virtalähteet (powerbanks, minimi 10000mAh), AA ja AAA patterit

- sideharsorullat

- sidetaitoksia

-muut sairaanhoidolliset tarvikkeet

- hyvin varusteltu ensiapupakkaus

- kuulosuojaimet

- kanisterit (vesi- ja polttoaine)

- kertakäyttöastiat

- taskulamput

- säilykkeet (lihaa ja vihanneksia)

- suklaat, keksit, kaikki "makea", joilla korkea energiasisältö

- tee ja murukahvi (annospakkauksissa)

- kertakäyttöhanskat (eri kokoja, erikseenpakattuja)

- lastenhoitotarvikkeet: vaipat, äidinmaidonkorvike, tuttipullot, purkkiruoka

- läppärit (mielellään toimivilla akuilla)

- makuualustat

Etsimme esiintyjiä vuoden 2022 Mataran Markkinat -tapahtumaan.

Onko sinulla viihdyttävä musiikkiesitys tai bändi, stand-up show, teatteriprojekti tai muu vastaava? Ilmianna itsesi tai ryhmäsi esiintymään!

Jos sinä tai ryhmäsi haluatte mukaan tapahtumaan, kirjoita hakemus ja kuvaile ideasi. Voit esittelyn lisäksi liittää tai linkata hake­mukseen näyttöjä osaamisestasi kuvan, videon tai äänen muodossa.

Tapahtumassa esiintymistilana on Tourujoki-sali (auditorio) ja saliin mahtuu noin 70 katsojaa. Esiintymistilan alue salissa on noin 2m x 4,5m.

Esiintyminen tapahtuu vapaaehtoispohjalta, sillä valitettavasti emme pysty maksamaan esiintymispalkkioita tai matkakuluja.

Hakemukset tulee lähettää sähköpostitse 24.6.2022 mennessä osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja otsikolla: Mataran Markkinat esiintyjähaku.

Tapahtuman työryhmä valikoi hakemusten perusteella tapahtumaan soveltuvat esitykset (4kpl) elokuun loppuun mennessä ja ilmoittaa valinnasta yhteyshenkilölle. Muista liittää hakemukseen yhteystietosi!

 

Mataran Markkinat 2022 lauantaina 1.10. klo 17–22

Oletko vieraillut tai osallistunut Mataran tapahtumiin vuoden 2022 aikana? Tutustuitko uuteen ihmiseen tai piristikö käynti päivääsi tai kenties saitko jotain uutta tietoa itsellesi? Millaisia ajatuksia vierailu tai tapahtumaan osallistuminen on sinussa herättänyt?

Toivomme, että antaisit meille palautetta, jonka avulla voimme kehittää toimintaamme. Palautteita hyödynnetään myös raportoidessa rahoittajallemme toiminnastamme. Vastaamalla voit vaikuttaa Mataran toiminnan kehittämiseen.
Palautelomakkeen pääset täyttämään tästä:  https://forms.gle/HwrpuTXcqPDAVmnQ6

Täyttäminen vie arviolta noin 5 minuuttia ja palautelomake on avoinna 30.6.2022 saakka.

Lisätietoja voit tiedustella Mataran aulapalvelusta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0400 274209. Kiitos jo etukäteen!

Tuettu Veikkauksen tuotoilla, logo. Kansalaistoiminnankeskus Mataran logo. Logo, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki