Huhut pitävät paikkansa - vapaaehtoistoiminnan suosio on kasvussa! Tule esittelemään oman yhteisösi vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia.

Vapaaehtoismessut järjestetään torstaina 29.11.2018 klo 13-18 Jyväskylässä Kansalaistoiminnankeskus Matarassa.

Messut järjestetään Jyväskylässä jo kahdeksatta kertaa. Vapaaehtoistoiminta on kaikkien oikeus, ja tapahtuma on avoin kaikille vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille. Viime vuosina kävijöitä on ollut noin 300-400. Tapahtuman järjestää yhteistyössä Jyväskylän valikkoryhmä, Kansalaistoiminnankeskus Matara sekä Jyväskylän vapaaehtoistoiminnan palvelut - Vapari.

Messut käynnistyvät klo 13 avajaisohjelmalla Mataran aulassa, jonka jälkeen kävijät voivat tutustua vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksiin ja vapaaehtoistoimijoihin Matara-salissa. Messuilla on näytteilleasettajien lisäksi myös muuta ohjelmaa, jonka tarkempi aikataulu julkaistaan lokakuun aikana.

Ilmoittautuminen messuille on nyt käynnissä! Ilmoittautumismaksu näytteilleasettajille on 20€/toimija 31.10. asti ja 30€/toimija 11.11. asti. Mataran vuokralaisille ilmoittautumismaksu 15€. Kävijöille messut ovat maksuttomat.