matara white2

STM Tukee90 neg

Etsimme esiintyjiä vuoden 2022 Mataran Markkinat -tapahtumaan.

Onko sinulla viihdyttävä musiikkiesitys tai bändi, stand-up show, teatteriprojekti tai muu vastaava? Ilmianna itsesi tai ryhmäsi esiintymään!

Jos sinä tai ryhmäsi haluatte mukaan tapahtumaan, kirjoita hakemus ja kuvaile ideasi. Voit esittelyn lisäksi liittää tai linkata hake­mukseen näyttöjä osaamisestasi kuvan, videon tai äänen muodossa.

Tapahtumassa esiintymistilana on Tourujoki-sali (auditorio) ja saliin mahtuu noin 70 katsojaa. Esiintymistilan alue salissa on noin 2m x 4,5m.

Esiintyminen tapahtuu vapaaehtoispohjalta, sillä valitettavasti emme pysty maksamaan esiintymispalkkioita tai matkakuluja.

Hakemukset tulee lähettää sähköpostitse 24.6.2022 mennessä osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja otsikolla: Mataran Markkinat esiintyjähaku.

Tapahtuman työryhmä valikoi hakemusten perusteella tapahtumaan soveltuvat esitykset (4kpl) elokuun loppuun mennessä ja ilmoittaa valinnasta yhteyshenkilölle. Muista liittää hakemukseen yhteystietosi!

 

Mataran Markkinat 2022 lauantaina 1.10. klo 17–22

Tuettu Veikkauksen tuotoilla, logo. Kansalaistoiminnankeskus Mataran logo. Logo, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki