matara white2

STM Tukee90 neg

Kansalaistoiminnankeskus Matarassa on auennut toimistohotelli, joka tarjoaa joustavan vaihtoehdon työn tekemiseen. Toimistohotellin sopimukset mukautuvat käyttäjän tarpeen mukaan eli toimistohuonetta voi vuokrata tunninmittaiseen Teams-palaveriin tai mikäli tarve on rauhalliselle työskentelylle kokopäiväksi, onnistuu vuokraus myös siihen. Toimistohotelli mahdollistaa myös pienimuotoiset, muutaman henkilön kokoukset. Lisäksi toimistohotellia on mahdollista vuokrata myös pidempiaikaiseen käyttöön.

Mataran toimistohotelli on käyttövalmis toimistohuone, joka sisältää kaiken tarpeellisen kalusteista nopeaan WiFi-yhteyteen, jotta tilavuokraaja voi keskittyä omaan työhönsä mahdollisimman hyvin. Toimistohuoneessa on pöydän ja tuolin lisäksi myös sohva ja pieni kirjahylly tavaroiden säilytykseen. Toimistohotelli siivotaan ja pinnat desinfioidaan käytön jälkeen.

Tule testaamaan Mataran toimistohotelli tunniksi, päiväksi tai pidemmäksi aikaa.

Vuokrahinnat: KYTin jäsen yhteisöt 4€/h ja muut 5€/h.

Toimistohuoneen voi varata Mataran aulapalvelusta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 0400 274209.

**

Lisäksi Matarasta voi vuokrata ajanmukaisesti varustettuja kokoushuoneita, jotka soveltuvat hyvin kokousten, koulutusten, vertaisryhmien tms. järjestämiseen. Kokoushuoneiden vuokriin sisältyy nopea nettiyhteys, kokoustilan vapaa käyttö sekä mahdollisuus keittää Mataran keittiössä kahvit ja valmistaa muut tarjottavat. Kurkkaa lisää kokoustiloista https://www.matara.fi/kokoustilat ja niiden vuokrahinnoista https://www.matara.fi/hinnasto.

Tervetuloa työskentelemään Mataraan!

Tuettu Veikkauksen tuotoilla, logo. Kansalaistoiminnankeskus Mataran logo. Logo, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki