matara white2

STM Tukee90 neg

Kansalaistoiminnankeskus Mataraan haetaan siistijää palkkatuella. Siistijän työ sijoittuu Matarankatu 4 sekä Matarankatu 6:n tiloihin. Työ alkaa kahden kuukauden työkokeilulla ja tämän jälkeen jatkuu mahdollisesti palkkatuella.

Työtehtäviin kuuluvat toimisto-, kokous- ja saniteettitilojen ylläpito- ja perussiivous. Lisäksi siistijän tehtäviin kuuluu kokouskahvien järjestäminen ja huolehtiminen muiden siistijöiden kanssa. Siistijän työaika on 30h/vko. Työ on aamupainotteista alkaen klo 6-7 välillä.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, jossa pääset tekemään työtä niin itsenäisesti kuin yhdessä muiden siistijöiden kanssa. 

Toivomme, että sinulla on siivousalan osaamista joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Tunnistat itsestäsi oma-aloitteisen, reippaan ja vastuuntuntoisen työntekijän. Pidät myös tiimityöskentelystä. Tarkistathan TE-toimistosta, että sinulla on palkkatukikelpoisuus yhdistykselle tai säätiölle. Työsuhteen kesto määräytyy palkkatuen mukaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja saat siivoustyönvastaavalta Pirjo Pihlaiselta puh. 050 4671 685 (ma-pe 8.30-13.00 välillä) tai yhteisökoordinaattori Sari Naapilta puh. 040 777 9582.

Hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Viimeinen hakupäivä tehtävään on 15.11.2019. Hakuaikana pidetään jo haastatteluja ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. 


Kansalaistoiminnankeskus Mataraa hallinnoi Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT), joka on 3. sektorin tuki- ja kehittämisorganisaatio. KYT tarjoaa esimerkiksi järjestö-, projekti- ja tilitoimistopalveluja yhteisöille sekä ylläpitää avoimia kohtaamispaikkoja kansalaisille kuten Kansalaistoiminnankeskus Matara ja Sepänkeskus.

 

matara logo valkopohja

KYT logo läpinäkyväTuettu Veikkauksen tuotoilla TUNNUS Sininen RGB  

 

 

 

 

 

STM Tukee90 matara white2 kyt white