tjy basaarialue

Matara on Valokadulla perjantaina 27.9. klo 16-24. Käykäähän kojulla ostoksilla ja juttusilla! Myynnissä on kivoja valokorvia ja -seppeleitä, Mataran kangaskasseja, korvakoruja, avaimenperiä, magneetteja ja metrilakua. 

Tourujoen yö on koko perheen päihteetön kulttuuritapahtuma Mataran alueella. Tapahtuma on Mataran suurin vuosittain järjestettävä tapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna jo kahdeksatta kertaa lauantaina 28.9. klo 17–22. Vuonna 2018 kävijöitä oli yli 10 000 ja tänä vuonna odotetaan kävijöitä vähintään saman verran.

Tapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa – musiikista teatteriin, ruokaelämyksistä kokonaishyvinvointiin ja yhdessä oloon. Ennen kaikkea pääsemme kohtaamaan ihmisiä ja nauttimaan syksyn pimeyden keskellä valoloistosta. Basaarialueella olevien ruokaherkkujen lomassa pääsee tekemään myös mukavia löytöjä kojuja kierrellen ja tutustumaan paikalliseen yhdistys- ja yritystoimintaan. Sisällytä Tourujoen yö Valon kaupungin matkaasi joko matkalla Kankaan alueelle tai matkalla kaupunkiin. Tervetuloa!