Kiinnostaako sinua kehittäminen? Oletko idearikas? Tykkäätkö työskennellä ihmisten parissa, mutta itsenäinen työkään ei tuota haasteita? Onko vapaaehtoistyö lähellä sydäntäsi?

Haemme Kansalaistoiminnankeskus Mataraan vapaaehtoistoiminnan kehittäjää OLKA®-toiminnan käynnistämiseen ja kehittämiseen. OLKA® on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa Keski-Suomen keskussairaalassa ja Matarassa. Tavoitteena on kehittää vapaaehtois- ja järjestötoiminnan käytäntöjä potilaiden ja omaisten tueksi sekä tiedottaa myös ammattilaisia potilaille suunnatuista arjen tukipalveluista. Lisäksi OLKA®ssa tarjotaan potilaille ja heidän läheisilleen kiireetöntä kohtaamista sekä tukea sairauteen sopeutumisessa. OLKA® -toiminnan ovat kehittäneet Etelä-Suomessa HUS ja EJY ry. Jyväskylässä OLKA®-toiminta toteutetaan Keski-Suomen sairaanhoitopiirin (KSSHP) ja KYT ry:n yhteistyönä. Käytännön toteutuksessa keskeisessä roolissa ovat myös potilasjärjestöt ja vapaaehtoiset. Jyväskylään avataan kaksi OLKA®-pistettä (sairaalassa ja Matarassa).

Työnkuva

Vapaaehtoistoiminnan kehittäjänä vastaat OLKA®-toiminnan käytännön toteutuksesta ja Mataran vapaaehtoistoiminnan kehittämisestä. Työhösi kuuluu vapaaehtoistoiminnan suunnittelu, ohjaus ja tuki, vapaaehtoisten valmennukset yhdessä sairaanhoitopiirin terveyden edistämisen suunnittelijan kanssa, vapaaehtoisten perehdyttäminen sairaalassa ja Matarassa, yhteistyö eri toimijoiden kanssa sekä OLKA®sta tiedottaminen ja viestintä.

Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva (STEAn rahoituksen mukaisesti), työpisteesi on sekä Matarassa että keskussairaalassa. Työ on pääasiassa päivätyötä, mutta voi sisältää välillä myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Eduksi katsomme:

Eduksi katsomme tietotaidon vapaaehtoistoiminnasta ja sen kehittämisestä, osaamista koulutusten suunnittelusta ja kouluttamisesta sekä tuntemusta sairaalaympäristöstä ja potilasjärjestöistä. Eduksi katsomme myös sujuvat verkostotyön ja yhteistyön tekemisen taidot.


Mitä tarjoamme:

Etuna meillä on tekemisen vapaus, mahdollisuus oppia uutta sekä vaikuttaa omaan työhön. Tarjoamme kehittämisorientoituneen ja työhyvinvointiin panostavan työyhteisön. Koeaika on 4kk. Palkka 2700€.

Lisätietoja: KYT ry/ Matara yhteisökoordinaattori Sari Naappi 040 777 9582 (to 21.2. klo 12-14) tai KSSHP Terveyden edistämisen suunnittelija Susanna Mutanen (pe 22.2. klo 10-13).

Toivomme, että hakemuksestasi löytyy tiivistelmä, jossa on kolme mielestäsi tärkeintä kohtaa miksi sinut tulisi valita vapaaehtoistoiminnan kehittäjäksi. Lähetä hakemuksesi 28.2.2019 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Haastattelut pidetään ke 13.3.2019.